top of page

Prenatale bezoeken

Intakegesprek

Tijdens dit gesprek maken we kennis, maken we een dossier aan en leg ik de werking van mijn praktijk uit. We bespreken vooral wat je van mij kan verwachten tijdens en na je zwangerschap.

0-3 maand

Na een positieve urinetest, bevestig ik de zwangerschap via een bloedafname. De zwangerschapskwaaltjes worden besproken en met goede raad en advies onder controle gehouden. 

3-6 maand

Afwisselend met de consultatie van je gynaecoloog kun je ook op de vroedvrouw beroep doen, voor het regelmatig opvolgen van het kleine wezentje dat in je buik genesteld zit. Uiteraard in nauwe samenwerking met je gynaecoloog. Tijdens de raadpleging bij mij in de praktijk, zal vooral bloeddruk, gewicht en urine worden gecontroleerd. De groei van je baby wordt opgevolgd en de harttoontjes worden beluisterd. Maar er wordt ook uitgebreid tijd gemaakt om te luisteren naar jullie vragen en bezorgdheden.  

6-9 maand

Het grote moment komt er aan! Ik ga jou en je partner samen voorbereiden op je bevalling.

Aan de hand van foto's en uitleg gaan we tonen hoe je lichaam welke veranderingen gaat doormaken. Zodoende je juist geïnformeerd deze spannende periode kan meemaken. ... tijd voor de praktijk! 

Contact
FB_IMG_1550238449669.jpg
Prenatale bezoeken: Diensten
bottom of page